Over ons

Wij geloven dat het organiseren van je dagelijks leven onnodige stress te vermindert.

Het idee voor Zeeksack is ontstaan vanuit een actieve levensstijl met veel stress en drukke schema's die resulteerden in ernstige vermoeidheid. Op de weg weer terug naar een leven dat meer in balans was, werd onze belangstelling gewekt voor het minimaliseren van stress door middel van verschillende hulpmiddelen.

We kwamen tot de ontdekking dat de rugzak eigenlijk zo'n hulpmiddel is. We zijn altijd dol geweest op rugzakken. We nemen de rugzak overal mee naar toe, naar het werk, naar school, als we sporten, fietsen, reizen of picknicken. Maar als we de rugzak open doen, is het daar rommelig en spullen hebben de neiging erin te verdwijnen alsof het een zwart gat is.

Wroeten in een rommelige rugzak voelt als een onnodige stressfactor waarop we niet zitten te wachten. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de niveaus van het stresshormoon cortisol hoger zijn wanneer je omgeving rommelig en ongeordend is.

We besloten om een rugzak te maken die niet alleen praktisch is, maar ook bijdraagt aan een georganiseerd en minder stressvol dagelijks leven. Met een focus op eenvoud en functionaliteit, is elke rugzak ontworpen om alles op zijn plaats te houden, ongeacht het avontuur dat je tegemoet gaat.

Tegenwoordig is Zeeksack meer dan alleen een rugzak. Onze producten worden nu gebruikt door mensen met een actieve levensstijl, reizigers en topsporters. Allemaal hebben ze gemeen dat ze slimme, functionele en doordachte producten willen die het dagelijks leven makkelijker maken.

Wij geloven dat kleine veranderingen op onverwachte manieren een groot verschil kunnen maken. Daarom introduceren we voortdurend nieuwe producten die zowel je dagelijks leven georganiseerd houden als onnodige stress verminderen en voor een rustiger leven zorgen.